privacy verklaring - Swabaa Movements

Ga naar de inhoud
PRIVACYVERKLARING

Swabaa movements, school of performing arts v.o.f. kan persoonsgegevens van jou verwerken doordat je je inschrijft bij swabaa movements en/ of gebruik maakt van de diensten van Swabaa movements, school of performing arts v.o.f.
Bewust of onbewust deel je persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt.
Wat zijn persoonsgegevens?
Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we in verband kunnen brengen met jou.  Je deelt persoonsgegevens met ons als je lid bent bij ons of als je contact met ons hebt. Denk aan bijvoorbeeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Maar ook het IP-adres van je computer of een bankoverschrijving. Het gaat om alle gegevens die we in verband kunnen brengen met jou. Een los rekeningnummer is geen persoonsgegeven, maar dat wordt het wel zodra je ook weet van wie de rekening is.

Welke gegevens verzamelen we?
o    Naam
o    Adres
o    E-mailadres(sen)
o    Telefoonnummer(s)
o    Geboortedatum
o    Aanmeldingsdatum
o    Geslacht
o    Bankgegevens
o    Voor minderjarigen de contactgegevens van ouder(s) / verzorger(s)
o    Inschrijving voor de les(sen)

Waarvoor gebruiken we persoonsgegevens?
We gebruiken je persoonsgegevens voor het uitvoeren van onze overeenkomst.
Met je persoonsgegevens kunnen we bijvoorbeeld:
o    Contact met je opnemen.
o    Je aanvraag voor of wijziging van een les en/of cursus beoordelen en regelen.
o    Je gegevens goed in onze administratie zetten en bijwerken als er wijzigingen zijn.
o    Je incasso-opdrachten uitvoeren.
o    Je inschrijving bij een of meerdere lessen beheren.
o    Je inschrijving voor een les wijzigen.
o    Je op de hoogte brengen van nieuws via e-mail of onze nieuwsbrief.
o    Onderzoeken of je klant bij ons kunt worden.
We gebruiken de persoonsgegevens ook voor onderzoek.
We zijn als bedrijf natuurlijk benieuwd waar onze klanten vandaan komen of waar onze (toekomstige) klanten behoefte aan hebben. Bij het analyseren verwijderen we de persoonsgegevens die we niet nodig hebben. Zo kunnen we de gegevens bundelen op een bepaald abstractieniveau, versleutelen en anoniem maken.

Hoe brengen je websitebezoek in kaart?
Op de website van swabaa movements worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Swabaa movements gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Swabaa movements maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van swabaa movements bij Google zoek resultaatpagina’s zijn.
De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees ook het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Swabaa movements heeft hierop geen invloed. Swabaa movements heeft Google geen toestemming gegeven om via onze website verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Van wie hebben we persoonsgegevens?
Van iedereen die zich heeft ingeschreven bij Swabaa movements voor een (proef-)les of cursus. En uiteraard van contactpersonen en vertegenwoordigers van onze zakelijke klanten en leveranciers.

Met wie delen we gegevens?
Wij gebruiken persoonsgegevens voor administratieve en financiële doeleinden, zoals het versturen van een mail, factuur, incasso of nieuwsbrief. Ook gebruiken we de gegevens in een lessituatie. De docent gebruikt de ledenlijst van een les en kan leden eventueel bellen of mailen indien nodig. We verstrekken nooit gegevens aan derden.

Hoe zorgen we voor je persoonsgegevens?
Swabaa movements neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. We controleren regelmatig onze systemen en passen ze aan waar nodig aan de laatste eisen. We gaan zorgvuldig om met gegevens die je ons toevertrouwt. En alleen geautoriseerde medewerkers mogen jouw gegevens inzien en verwerken. De website van swabaa movements maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door swabaa movements verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons via info@swabaa-movements.com.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?
We bewaren gegevens uiteraard voor de duur van de overeenkomst en daarna voor zolang de wetgever ons dit voorschrijft. We schonen jaarlijks onze systemen op om niet meer dan de noodzakelijke informatie te beheren. We passen ons privacybeleid regelmatig aan.
Er is steeds meer mogelijk met data, en de regelgeving verandert regelmatig. Zo werken we nu de gevolgen uit van nieuwe Europese regelgeving over privacy.

Vragen over privacy?
Jouw persoonsgegevens bekijken of aanpassen?
Wanneer je wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben vastgelegd? Dan kun je gebruik maken van je 'Recht van inzage'. Wanneer je gegevens wilt wijzigen maak je gebruik van je 'Recht op correctie'?
Voor het bekijken of aanpassen van jouw persoonlijke gegevens of wanneer je nog vragen hebt over de informatie in deze privacyverklaring kun je contact opnemen met swabaa movements via t:06-14203998 of door een mail te sturen naar info@swabaa-movements.nl.
Terug naar de inhoud