wolfpack - Swabaa Movements

Ga naar de inhoud
 
Dancecrew Wolfpack

Wolfpack is ontstaan in 2015 met een groep dansers tussen de 15-21 jaar. Met als doel: "Met een groep getalenteerde dansers naar een wedstrijd toewerken en daarnaast een hecht team vormen".
 
Meteen tijdens haar eerste wedstrijd werd wolfpack tweede tijdens het Shell We Dance event in Wageningen. Later won de Wolfpack  nog een derde prijs tijdens een wedstrijd van Dance Waves en een tweede prijs tijdens een wedstrijd van UDO en een tweede prijs tijdens een wedstrijd bij Dance Stars.
 
In september 2016 heeft Wolfpack een eigen voorstelling op de planken gezet genaamd 'Secrets of the mirror'. Deze energieke, soms confronterende en ontroerende voorstelling werd bezocht door bijna 200 mensen.
 
Samen met Young Wolves was Wolfpack in juni 2017 te zien tijdens het AMZAF young talent festival in het Nederlands Openlucht Museum. Hier schitterde de dansers in een mooie choreografie genaamd:"Child Changes".
Aan de Dancecrew wordt leiding gegeven door Johannes Swart. Wil je weten wanneer er weer audities worden gehouden stuur dan een mail naar info@swabaa-movements.nl of gebruik onze contactpagina.
Terug naar de inhoud