ons team - Swabaa Movements

Ga naar de inhoud
Hoi, ik ben Femke
 
Als professioneel weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Door mijn ervaring als eventmanager weet ik alles van organiseren en plannen. Samen met Johannes ben ik eigenaar van Swabaa-events en Swabaa-movements.
Bij Swabaa-movements beantwoord ik alle vragen, mails en telefoontjes over de (proef)lessen.
Ik heet je graag welkom op één van onze locaties!
Hoi, mijn naam is Johannes
 
Tijdens mijn opleiding Artiest Dans Show aan het ROC RijnIJssel in Arnhem heb ik diverse stages doorlopen in onder andere Londen en Bradford en heb ik gedanst met onder meer Stanley Burleson. Samen met Femke zijn we eigenaar van Swabaa-events en Swabaa-movements. Ik geef danslessen en workshops bij verschillende dansscholen in de regio en verzorg workshops door het hele land. Ik ben erg enthousiast en energiek en mijn lessen staan garant voor veel zweten en veel fun.
 
Ik houd van persoonlijke aandacht en wil zoveel mogelijk uit je halen, want er is niets mooier dan te zien dat je helemaal tot je recht komt in de dansles!
Dus volg een proefles en laat je uitdagen en laten we samen dansen totdat we niet meer kunnen!
Hoi ik ben Britt

Ik breng de mensen om mij heen graag in beweging. Na afronding van de Bacheloropleiding Docent Dans op ArtEZ in Arnhem is dat alleen maar meer geworden. Door mijn enthousiasme, creativiteit en een vleugje humor, hangt er altijd een fijne en veilige sfeer in de les. Ik kan enorm genieten van de ontwikkeling van mijn leerlingen. Of ze nu hun techniek verfijnen, met meer beleving kunnen dansen, een stuk zelfverzekerder de bewegingen uitvoeren of er gigantisch veel plezier in hebben, iedereen danst goed op zijn eigen manier.
Mijn doel is om mijn passie en liefde voor het vak dans, te delen met zoveel mogelijk mensen van jong tot oud. Elke les is voor mij en de leerlingen een klein feestje!
Bij Swabaa movements geef ik de lessen kinderdans en klassiek ballet!
Hi, mijn naam is Lynn Kosakoy

Op mijn 23e ben ik afgestudeerd aan de Bachelor Docent Dans van ArtEZ Arnhem.
Tijdens deze opleiding heb ik mij door de diverse dans- en theoretische lessen en verschillende stages bij dansscholen in Cuijk, Arnhem, Nijmegen e.o. kunnen profileren als allround dansdocent. Daarnaast ga ik zelf ook uitdagingen aan als projectleider en uitvoerend danser en werk ik ook als teambuildingcoach en maker van dans.
Al deze aspecten van allround zijn, kleuren ook mijn lessen. Ik inspireer mijn leerlingen om er alles uit te halen wat erin zit, persoonlijk en op de groep gericht. De leerlingen leren om te dansen op een podium, sociaal met elkaar in groepsverband om te gaan en hoe ze op simpele wijze een eigen choreografie kunnen maken.
Als docent ben ik enthousiast, gedreven en gepassioneerd, wat ook terugkomt in mijn danslessen! Wil je wat 'proeven' van deze kwaliteiten? Dat kan! Meld je aan voor een proefles.

Heehoii! Mijn naam is Antoinnette Germeraad.

Ik ben 20 jaar en kom uit Duiven. Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Musical Academie in Arnhem.
Tijdens mijn opleiding heb ik mezelf mogen ontwikkelen in musicaldans, ballet, jazz, Estill Voice Training zangtechniek, zanginterpretatie, song and dance, spel en zang in verschillende stijlen.
Naast mijn studie heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van zang, dans en spel in Londen.
Vanaf jongs af aan ben ik al dol op het musical vak. Al vanaf mijn 7e stond ik op de planken en wist ik zeker dat ik dit mijn hele leven wil gaan doen.
Ik geef mijn passie en liefde voor het musicalvak heel graag door aan anderen. Mijn doel voor de musicallessen is dan ook vooral stralen en plezier hebben in wat je doet.
Naast de lessen bij Swabaa movements geef ik zanglessen en ben ik als uitvoerend musicalactrice en zangeres werkzaam. Ik speel in verschillende musical- en zangvoorstellingen.
Hoi, mijn naam is Fee.

Op de opleiding Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten   in   Arnhem   heb   ik   mij   kunnen   ontwikkelen   in diverse dansstijlen waaronder modern en jazz. Ook heb ik tijdens   mijn   stages   binnen   het   dansonderwijs   ervaring mogen opdoen in het buitenschoolse werkveld, het primair en voortgezet onderwijs. Als dansdocent hecht ik waarde aan het creëren van een fijne werksfeer waarin iedereen zich welkom voelt. In de les is er ruimte voor gezelligheid, wordt er hard gewerkt en vooral genoten van het dansen. Zelf   geniet   ik   wanneer   ik   bij   mijn   leerlingen   het enthousiasme voor dans zie opbloeien. Dit stimuleer ik graag door mijn liefde voor dans met hen te delen.
Yooo, ik ben Yoshua.

Ik begin dit jaar met de docent dans opleiding bij ArtEZ. Maar van assistent choreograaf voor musicals naar invallen voor Johannes ben ik al veel in contact gekomen met lesgeven. Ik dans al sinds mijn 8ste en heb ervaring met stijlen van ballet   tot   breakdance.   Elke   leerling   is anders en ik geef ze graag individuele aandacht   om   te   helpen   waar   ze   het beste kunnen groeien. Die groei kunnen koesteren en begeleiden is zo vervullend. Ik begin volgend jaar met het lesgeven van de boys en onder coaching van Johannes en ArtEZ geef ik ze een veilige omgeving om te leren en te spelen. Zie je in de les!
Hoi! mijn naam is Floortje.

Hoii! Mijn naam is Floortje en ik kom uit Arnhem. Ik heb sinds kleins af aan altijd al gedanst en ben uiteindelijk de dansopleiding in Utrecht gaan volgen. Deze heb ik ondertussen succesvol afgerond, en ben ik nu steeds meer lessen aan het geven. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich op
zijn of haar gemak voelt, en gaan we er elke week weer volop tegen aan! Kom je gezellig meedansen?
Terug naar de inhoud